Eettafels rechthoekig dekton

Als u op zoek bent naar vernieuwing voor in uw huis, innovatie en gebruiksgemak dan kan Tulmans Meubelen u verder helpen met een rechthoekige Dekton eettafel. Het materiaal is ontzettend in opkomst, is beschikbaar in vele soorten en maten en wordt voor vele toepassingen gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gevelbouw, interieurvormgeving en meubelbranche. Het materiaal biedt ontzettend veel voordelen ten opzichte van traditionele materialen en zal gegarandeerd vele jaren een heuse aanwinst zijn voor uw interieurinrichting.

Rechthoekige Dekton eettafels op maat gemaakt

De Dekton tafelbladen die wij ontvangen van de fabrikant uit Spanje combineren we met onze hoogwaardige onderstellen voor de creatie van moderne rechthoekige eettafels. Op deze webpagina hebben we enkele veel gekozen combinaties tussen Dekton tafelbladen en onderstellen bij elkaar gezet om u een beeld te geven van de mogelijkheden die we kunnen bieden. Echter kunt u ook zelf uw tafel samenstellen. Kies bijvoorbeeld een Dekton tafelblad met industriële opdruk in combinatie met een zwart gecoat stalen onderstel als een industriële stijl helemaal bij u past. Wilt u uw woonruimte een natuurlijke sfeer geven, dan kunt u kiezen voor een Dekton tafelblad waarbij de afdruk geïnspireerd is op natuursteen of graniet. Combineer het blad met een RVS onderstel voor een tijdloos design.

U kunt al onze eettafels configureren naar uw persoonlijke smaak. Ook kunt u zelf bepalen hoe groot uw nieuwe tafel moet worden door uw specifieke maatvoering in te vullen. Wij zullen er dan voor zorgen dat de tafel in deze maat geproduceerd wordt met uw specifieke wensen. Onze Dekton tafelbladen worden standaard geleverd met een facet rand (afschuining) voor een hoogwaardige look én feel.

Dekton eettafel reinigen

Dekton heeft niet veel onderhoud nodig en kan gewoon meegenomen worden in uw wekelijkse poetsronde van het huis. Gebruik een droge doek voor het verwijderen van vuil, of een vochtige doek als u wat ergere vlekken wilt weghalen. Hardnekkige vlekken haalt u zonder problemen weg met warm water, groene zeep en een borstel, spons of doek, of gebruik CIF Cream (schuurmiddel) als u het met normale middelen niet opgepoetst krijgt. Bang voor vlekken en kringen door gemorste wijn? Geen probleem, want het materiaal heeft vrijwel geen poreusheid waardoor vloeistoffen geen kans krijgen om in het materiaal te trekken. Bijkomend voordeel is dat u het Dekton tafelblad dan ook niet hoeft te beschermen met impregneermiddelen.

Waar bestel ik een rechthoekige Dekton eettafel?

U bestelt uw Dekton eettafel veilig, eenvoudig en snel op deze website. U stelt uw ideale eettafel samen met de vele mogelijkheden die we te bieden hebben; Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe aanwinst puntgaaf in uw woonruimte komt te staan. Heeft u vragen omtrent onze Dekton eettafels, het materiaal, onderhoud of de leveringsprocedure? Schroom niet en neem contact met ons op, of bezoek onze showroom in Maasbree (Limburg) voor vakkundige hulp. De koffie staat klaar!

Lees meer
Lees minder

Producten 1-12 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren