Eettafels rechthoekig

De rechthoekige tafel is sinds jaar en dag de populairste vorm onder de tafels. Deze vorm is niet voor niets een veelvoorkomende tafel, omdat de vorm ronduit praktisch is. De tafel neemt, in tegenstelling tot een ronde tafel, in de breedterichting niet veel ruimte in en kan daardoor op een ruimtebesparende manier in uw ruimte geplaatst worden. Echter gaat dit niet ten koste van het aantal zitplaatsen: Ook bij een rechthoekige tafel kunnen er vier tot tien zitplaatsen in gebruik genomen worden, afhankelijk van de lengte van de tafel.

Strak, modern en praktisch

Naast het feit dat de tafel voorzien kan worden van veel zitplaatsen heeft een rechthoekige tafel ook het voordeel dat deze tegen een muur gezet kan worden om zelfs de compacte woonkamer nog praktisch te kunnen indelen. Zo is deze tafelvorm ook inzetbaar voor de kleinere huishoudens.

Ook kenmerkt een rechthoekige eettafel zich door zijn strakke en moderne uitstraling. Deze uitstraling kan, afhankelijk van de vormgeving van het onderstel, nog eens extra versterkt worden door te kiezen voor één van onze minimalistische RVS of stalen onderstellen in combinatie met een industrieel Dekton tafelblad. Of stel uw tafel samen met een natuursteen tafelblad als u de eettafel een natuurlijke uitstraling mee wilt geven.

Stel uw eigen rechthoekige tafel samen!

Op deze pagina helpen we u alvast een handje door een aantal populaire configuraties van onderstellen en rechthoekige tafelbladen samen te stellen. Zo krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden die Tulmans Meubelen te bieden heeft.

Omdat wij de ontwikkeling en productie van onze meubelen in eigen werkplaats uitvoeren hebben we volledige zeggenschap over de vormgeving en maatvoering die we onze producten geven. Zo kunnen we volledig gepersonaliseerde eettafels aanbieden. Kies een onderstel, selecteer een tafelblad en pas het ontwerp aan op uw persoonlijke smaak. Onze tafels kunnen op uw specifieke ergonomische hoogte geproduceerd worden; standaard van 740 mm tot 780 mm hoogte. U kunt de tafel standaard uitrusten met een tafelblad van minimaal 800 mm breed tot maximaal 1400 mm, of kies uw eigen specifieke maten. De lengte van de tafel kan oplopen tot wel 3200 mm, zodat uw hele familie of vriendengroep gezellig kan tafelen. Wilt u in staat zijn deze tafel makkelijk, snel en zonder beschadigingen te verplaatsen? Dan raden wij aan uw tafel te voorzien van zwenkwieltjes voor optimaal gemak.

Waar bestel ik mijn nieuwe tafel?

Bij Tulmans Meubelen vinden wij het belangrijk dat u eenvoudig, professioneel en op een veilige manier uw tafel kunt samenstellen en bestellen. U kunt daarom uw ideale tafel samenstellen in onze webshop. Kies een onderstel, combineer uw favoriete tafelblad en rust uw tafel uit met eventuele extra opties, zoals zwenkwielen of kunststof beschermdoppen. Daarna kan uw nieuwe aanwinst in het winkelwagentje geplaatst worden en zullen wij ervoor zorgen dat het meubel op de gewenste plek in uw huis geplaatst wordt.

Bent u geen liefhebber van online winkelen en heeft u liever deskundig en professioneel advies van onze expert? Dan mag u altijd contact met ons opnemen, of kom even langs in onze showroom in Maasbree (Limburg); wekelijks geopend van maandag tot en met zaterdag.

Lees meer
Lees minder