Eettafels ovaal staal

Het vinden van een passende eettafel voor uw woonkamer, eetkamer of zithoek kan een lastige opgave zijn. De tafel moet passen bij de stijl van het huis en moet praktisch zijn in gebruik. Misschien kunnen we u helpen met een maatwerk ovale stalen eettafel. Wanneer u in het bezit bent van een meubel zoals dit, zult u jarenlang genieten van een luxueuze eyecatcher waar u niet snel genoeg van zult hebben.

De eigenschappen van staal

Bij Tulmans Meubelen staan we al jaren bekend om onze maatwerk RVS tuintafels en eettafels. Echter kunnen we hier ook sinds enkele jaren de stalen tuintafels en eettafels bij optellen. We zijn in staat volledig gepersonaliseerde meubelen te bieden dankzij ons hoogwaardige machinepark in onze werkplaats in Maasbree. Hierdoor houden we de productieketen kleinschalig en hebben we alle touwtjes in handen.

Het staal dat we gebruiken voor onze kwalitatief hoogstaande meubels is S235JR staal met een minimale wanddikte van 2 mm. Hierdoor worden sterkte en robuustheid van onze tafels zeker gesteld. Wanneer we de thermisch verzinkte kokers gelast hebben tot een prachtig maatwerk onderstel wordt de constructie voorzien van een extra epoxy coating en poedercoating zodat het materiaal er mooi uitziet, weersbestendig en duurzaam is. U kunt ervoor kiezen deze poedercoating uit te voeren in iedere RAL-kleur die u wenst. Zo ontstaan er ontzettend veel configuratiemogelijkheden.

Stel uw ovale stalen eettafel samen

Deze configuratiemogelijkheden worden verder uitgebreid door het brede assortiment aan hoogwaardige onderstellen die wij aanbieden, de vele soorten tafelbladen die te vinden zijn op onze website en de geïntegreerde zwenkwielen die bij enkele onderstellen optioneel geselecteerd kunnen worden. Bovendien kiest u in onze online productconfigurator de LxBxH afmetingen die van toepassing zijn op uw situatie. Zo bent u er zeker van een meubel te bestellen dat naadloos aansluit op uw eisen en wensen! Zo kunnen de afmetingen van onze ovale stalen eettafels oplopen tot maximaal 3200 x 1400 mm.

De ovale eettafel is de laatste jaren enorm in opkomst gekomen dankzij zijn informele en sfeervolle uitstraling. U kunt gezellig met de gehele familie rond de tafel zitten, elkaar aankijken en effectieve gesprekken voeren. Ovale tafels zijn daarom de vergadertafel bij uitstek.

Afhankelijk van het tafelblad dat u kiest, creëert u een tafel die een landelijk uiterlijk heeft of een tafel die een tijdloos en modern uiterlijk heeft. Met één van onze granieten tafelbladen bent u ervan verzekert een landelijke stijl samen te stellen met een prachtig natuurproduct. Met een Dekton tafelblad, vervaardigd in Spanje met een bijzondere productiemethode, kunt u vele stijlen samenstellen: Van industrieel tot natuurlijk. 

Eettafel thuis geleverd

Wanneer u de ovale stalen eettafel van uw wensen succesvol samengesteld heeft kunt u deze veilig, eenvoudig en snel bestellen via onze productconfigurator op onze website. Wanneer wij de orderbevestiging ontvangen zullen we contact met u opnemen en zorgen we ervoor dat uw nieuwe aanwinst in productie gaat en uiteindelijk bij u thuis geleverd wordt.

Ook nodigen we u van harte uit een kijkje te komen nemen in onze showroom in Maasbree (Limburg) om onze brede collectie te bekijken en de materialen te testen. We begeleiden u hier graag met vakkundig advies, maar u mag ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Is een ovale stalen eettafel niet wat u zoekt? Bekijk onze ovale RVS eettafels eens!

Lees meer
Lees minder