Eettafels ovaal dekton

Bent u op zoek naar de nieuwste trends voor uw nieuwe huisinrichting? Met een ovale eettafel met Dekton tafelblad brengt u ware innovatie in huis. De ovale vorm heeft de laatste jaren flink in populariteit gewonnen en kan heden ten dagen gezien worden als een prachtige eyecatcher voor uw eet- of zithoek. Gecombineerd met het vernieuwende Dekton materiaal bent u ervan verzekerd een duurzaam meubel in handen te hebben.

Ovaal tafelblad de nieuwe mode

Het ovale tafelblad brengt enige voordelen met zich mee ten opzichte van de conventionele rechthoekige of vierkante tafels.

Allereerst brengt de ovale vorm in bepaalde mate een informele sfeer met zich mee. Dit komt door het gebrek aan rechte lijnen, waardoor men wat vrijer rond de tafel kan gaan zitten. Het geheel oogt hierdoor wat huiselijker en landelijker, waardoor het moderne en minimalistische onderdrukt wordt.

Bijkomend voordeel is dat men letterlijk rond de tafel zit, elkaar makkelijk kan aankijken en hierdoor productieve gesprekken kan voeren. Daarom kunnen we een ovale Dekton eettafel ook aanbevelen als vergadertafel. Een ovale eettafel kan gezien worden als een kruising tussen de rechthoekige en ronde tafel en biedt daarom het beste van twee werelden: De langgerekte vorm zorgt voor een groot aantal zitplaatsen rond de tafel en de afgeronde vorm creëert een informele en gezellige sfeer. Dit maakt de tafel geschikt voor bijna elk huishouden!

De vele voordelen van Dekton

Wanneer u kiest voor een Dekton tafelblad bent u gegarandeerd voorzien van een meubel dat jarenlang mooi blijft zonder hier veel onderhoud aan te plegen. Dit komt door de vele positieve materiaaleigenschappen dat het materiaal te bieden heeft. Dekton is een composiet materiaal dat met behulp van een geavanceerde productiemethode in Zuid-Spanje vervaardigd wordt. Grondstoffen en mineralen worden onder hoge druk en hoge temperatuur samengesmolten met behulp van PST-technologie (Particle Sintering Technology) waardoor er na 3 uur een zeer hard, ultra compact en homogeen materiaal ontstaat met een extreem lage poreusheid. Bovendien is men in staat het materiaal te bedrukken met ontelbaar veel verschillende prints, kleuren en stijlen. Van industrieel tot natuurlijk!

Het eindproduct is een Dekton tafelblad dat onderhoudsvrij is, geen behandelingen nodig heeft en jarenlang probleemloos meegaat. Bij Tulmans Meubelen kunt u met een Dekton tafelblad rekenen op:

  • 25 jaar garantie: Na registratie krijgt u 25 jaar garantie op onze Dekton tafelbladen.
  • Maatwerk: U kunt het tafelblad bij Tulmans Meubelen volledig configureren naar uw wens. Selecteer in onze productconfigurator het Dekton tafelblad dat past bij uw persoonlijke stijl! Van gepolijst, mat of reliëf tot natuurlijk, industrieel of egaal. Kies hier tevens de maatvoering die past bij uw woonsituatie. Er zijn afmetingen mogelijk tot 3200x1400 mm mogelijk, geschikt voor wel 10 personen!
  • Vlekbestendigheid: De extreem lage poreusheid van het materiaal zorgt ervoor dat vlekken en kringen verleden tijd zijn, vloeistoffen en chemische stoffen niet zullen intrekken en materiaalbehandelingen niet nodig zijn. Zeer hygiënisch dus!
  • Krasbestendigheid: Het materiaal is keihard, waardoor het materiaal niet gevoelig is voor snijden of krassen. Bij normaal gebruik blijft het materiaal daarom jaren mooi.
  • UV- en weersbestendigheid: Aangezien het materiaal met PST-technologie vervaardigd is wordt er geen gebruik gemaakt van hars als bestandsdeel. Daarom zal het materiaal na veel zonuren zijn kleur nog steeds behouden en is het bestand tegen hoge temperaturen. De lage uitzettingscoëfficiënt resulteert er bovendien in dat het materiaal bestand is tegen temperatuurschommelingen.
  • Weinig onderhoud: Dekton is enorm onderhoudsvriendelijk en maakt u eenvoudig schoon met een emmertje lauw water, groene zeep en een zachte borstel, spons of doek. Hardnekkige vlekken reinigt u eenvoudig met CIF Cream (schuurmiddel) en alledaagse reiniging voert u eenvoudig uit met een vochtige schone doek (bij voorkeur microvezel).

Let op! Dekton lijkt na aanleiding van bovenstaande voordelen onverwoestbaar. Echter raden wij af op het tafelblad te gaan staan of zitten, en voorkom extreme belasting op het tafelblad om scheuren of breken van het materiaal te voorkomen.

Ovale Dekton eettafel samenstellen

U bent van harte welkom in onze showroom in Maasbree (Limburg) om onze collectie Dekton eettafels te komen bekijken en testen. U wordt hier tevens geholpen met persoonlijk en vakkundig advies van onze expert. Tevens stellen wij u bij Tulmans Meubelen in staat uw ovale Dekton eettafel zelf samen te stellen vanuit uw luie stoel. Selecteer één van onze voorgeselecteerde RVS of stalen ovale Dekton eettafels hieronder en pas die vervolgens geheel aan naar uw smaak. Kies de stijl die bij u past, met de juiste maatvoering en bestel uw nieuwe eettafel vandaag nog: Eenvoudig, veilig en snel.

Heeft u vragen over onze ovale Dekton eettafels of onze diensten? Neem even contact met ons op!

Is Dekton niet het materiaal dat u zoekt? Misschien kunnen we u helpen met een granieten of glazen eettafel.

Lees meer
Lees minder