Eettafels ovaal

Jarenlang hebben de ronde en rechthoekige tafels de boventoon gevoerd, maar vandaag de dag is de ovale eettafel een ware trend. De tafel met afgestompte hoeken is enorm in opkomst dankzij zijn ietwat informele en sfeervolle karakter, waardoor deze tafelvorm toepasbaar is voor vele interieurstijlen en huishoudens. Bent u op zoek naar dé nieuwste trend? Dan helpen wij u bij Tulmans Meubelen graag met het vinden van een geschikte ovale eettafel.

Ovaal: Een heuse trend

De gezellige uitstraling van een ronde tafel combineren met de praktische aspecten van een rechthoekige tafel? Dat kan met een ovale eettafel! Doordat de ovale tafel niet beschikt over rechte lijnen wordt het minimalistische en moderne uiterlijk direct uit het ontwerp weggenomen en blijft er een ouderwets gezellig design staan. Daarnaast zit u met een ovale tafel niet in een rechte lijn naast elkaar, maar gezellig samen rond de tafel. Hierdoor kunt u elkaar makkelijk aankijken, gezellig samen tafelen en een goed gesprek voeren. Dit aspect kan ook gevonden worden bij onze ronde eettafels, maar die beschikt over minder zitplaatsen. De ovale eettafel voorziet u, afhankelijk van het formaat van het tafelblad, van meer zitplaatsen dankzij zijn uitgerekte ronde vorm.

Personaliseer uw ovale tafel

Tulmans Meubelen staat sinds jaar en dag garant voor hoogwaardige meubelen die in onze eigen werkplaats ontworpen en geproduceerd worden. Aangezien wij de productieketen in eigen hand houden kunnen we u helpen met een volledig gepersonaliseerd meubel, die naadloos aansluit bij uw voorkeuren en woonwensen. Selecteer een van onze ovale eettafelmodellen met RVS onderstel of stalen onderstel en pas die vervolgens volledig aan naar uw smaak. Zo kunt u het tafelonderstel voorzien van een vernieuwend en veelzijdig Dekton tafelblad, die wij kunnen aanbieden in meer dan 60 varianten. Gaat uw voorkeur uit naar een echt natuurproduct, dan kan ons hoogwaardige graniet een optie zijn. Selecteer het tafelblad van uw keuze in onze productconfigurator. Ook de maatvoering van de tafel is belangrijk en moet volledig passen bij uw eisen. Daarom kunt u de eettafel bij Tulmans Meubelen voorzien van specifieke afmetingen, waardoor maatwerk mogelijk is. Zo kan het ovale tafelblad oplopen tot een formaat van 3200 x 1400 mm, waardoor er wel tien personen comfortabel rond de tafel kunnen zitten. Uiteraard kunt u ook de gewenste hoogte van de tafel kiezen, passend bij de ergonomische houding die u wenst. Deze hoogtemaat varieert standaard van 740 tot 780 mm, maar kan bij specifieke wensen aangepast worden naar uw vraag. Afhankelijk van het tafelonderstel dat u gekozen heeft kan de tafel optioneel uitgerust worden met geïntegreerde zwenkwielen waardoor u de tafel met weinig moeite verplaatst.

Bestel uw ovale eettafel online of in de showroom

We begrijpen dat u er zeker van wilt zijn dat de tafel volledig aansluit bij uw specifieke wensen. U kunt daarom gerust langskomen in onze showroom in Maasbree waar u een breed scala aan eettafels en tuintafels kunt komen bekijken en testen. Onze specialist zal u daar helpen met persoonlijk advies.

Voldoet de weergave van het product op onze website en bent u er zeker van dat dit uw droomtafel is, dan kunt u het meubel veilig en snel bestellen via onze productconfigurator. Wij zullen er daarna voor zorgen dat uw nieuwe aanwinst geproduceerd wordt en veilig bij u thuis geleverd en geplaatst wordt. Heeft u vragen over onze producten of diensten? Dan mag u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Is ovaal niet de vorm die u zoekt? Dan kunnen we u misschien helpen met een van onze andere tafelbladvormen. Bekijk bijvoorbeeld onze ronde, rechthoekige of vierkante tafels.

Lees meer
Lees minder