Dekton tuintafels rechthoekig

Bent u helemaal moe van het onderhouden van uw huidige tuintafel en bent u op zoek naar een tafel waar u geen omkijken naar heeft? Dan kunnen we u een Dekton tuintafel aanbevelen, waarmee u gegarandeerd jarenlang een ware aanwinst in handen heeft aangezien het innovatieve materiaal zoveel voordelen biedt. Weten wat deze voordelen precies zijn? We leggen het hieronder graag uit!

Exclusief en hoogwaardig

Dekton is een materiaal dat de laatste jaren erg in opkomst is en een heuse trend aan het worden is. Het composiet materiaal wordt ontwikkeld door het bedrijf Cosentino uit Zuid-Spanje en is de enige fabrikant van Dekton. Dankzij een geavanceerd productieproces waarbij minerale deeltjes van duurzame grondstoffen samensmelten onder hoge temperaturen en extreme druk, kan er een gigantische collectie aan tafelbladen ontwikkeld worden, ieder met zijn eigen opdruk, afwerking en reliëf. Het eindproduct kan verkregen worden tot afmetingen van maximaal 3200 mm bij 1440 mm en is verkrijgbaar in diktes van 8, 12, 20 en 30 mm. Ook bij Tulmans Meubelen kunnen we hierdoor 60+ soorten Dekton aanbieden, wat het aantal keuzemogelijkheden in onze productconfigurator ontzettend groot maakt. Om u te helpen hebben we op deze pagina een selectie gemaakt met onze populaire en meest stijlvolle combinaties van Dekton tafelblad met onderstel zodat u een goed beeld krijgt van de beschikbare mogelijkheden. 

Zo kunt u bijvoorbeeld een Dekton tafelblad selecteren met de uitstraling van natuursteen en combineren met een stalen onderstel voor een robuuste landelijke stijl. Is uw tuin ingericht met een industriële stijl, dan kunt u een industrieel Dekton tafelblad combineren met een RVS onderstel. Creëer een volwaardige tuinset door de Dekton tuintafel te combineren met passende tuinstoelen uit ons assortiment.

Dekton tuintafel op maat

De Dekton tafelbladen die we bestellen bij Cosentino combineren we met onze hoogwaardige onderstellen zodat er een volwaardige tuintafel ontstaat. Deze onderstellen ontwerpen, ontwikkelen en produceren we volledig in eigen werkplaats waardoor we u veel vrijheid kunnen geven in de vormgeving van uw droomtafel. Zo kunt u zelf bepalen hoe groot uw tafel moet worden, afhankelijk van uw specifieke situatie. Of rust de Dekton tuintafel uit met geïntegreerde zwenkwielen, zodat u de tafel eenvoudig verplaatst op uw terras zonder beschadigingen.

Eigenschappen van Dekton

Aan onze Dekton tuintafels kunnen de volgende eigenschappen toegeschreven worden:

  • Na registratie krijgt u 25 jaar garantie op uw Dekton tafelblad
  • Vlekbestendig: Heeft u gemorst met wijn of koffie? Omdat Dekton een extreem lage poreusheid heeft en geen hars bevat is het materiaal bestand tegen vloeistoffen en chemische stoffen, waardoor u de vuiligheid eenvoudig wegpoetst. Impregneren is dan ook niet nodig.
  • Krasbestendig: Snijbewegingen van een mes veroorzaken (normalerwijs) geen krassen of beschadigingen in het materiaal.
  • UV en hittebestendig: Het materiaal zal na jarenlang gebruik zijn kleur behouden en is bestand tegen hoge temperaturen zonder schroeiplekken te vertonen.
  • Weerbestendig: Het materiaal heeft een lage uitzettingscoëfficiënt en is daarom bestand tegen temperatuurschommelingen. Het materiaal zal niet krimpen of uitzetten waardoor u een Dekton tuintafel het gehele jaar buiten kunt laten staan.
  • Het materiaal is zeer onderhoudsarm en maakt u eenvoudig schoon dankzij de gladde oppervlakken, waardoor hygiëne gegarandeerd is.
Dekton onderhouden

Zoals vermeld hebben Dekton tuintafels niet veel onderhoud nodig. Echter houdt u de tafel het langste mooi wanneer u de tafel geregeld schoonmaakt met een emmertje warm water, groene zeep en een zachte borstel, spons of doek. Als er vlekken zijn die niet willen verdwijnen, kunt u zonder problemen gebruikmaken van CIF Cream (schuurmiddel). Behandelen met impregneermiddel is niet nodig. Dekton is een zeer sterk materiaal, maar kan toch breken of scheuren bij impact of hoge drukbelasting. We raden daarom af op de tafel te gaan staan.

Hoe bestel ik een Dekton tuintafel?

U bestelt uw gloednieuwe Dekton tuintafel veilig, eenvoudig en snel via onze webshop nadat u het gewenste onderstel gecombineerd heeft met een mooi tafelblad. Wij zullen er daarna voor zorgen dat uw nieuwe aanwinst op maat gemaakt wordt en zonder schade in uw tuin geplaatst wordt.

Ook kunt u onze volledige Dekton collectie bekijken in onze showroom in Maasbree (Limburg), waar we van maandag tot en met zaterdag beschikbaar zijn om u te helpen met het maken van een keuze. Mocht u vragen hebben over dit revolutionaire materiaal, het onderhoud ervan of de leveringsprocedure, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor vakkundig advies.

Lees meer
Lees minder

Producten 1-12 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 31

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren