Silestone Stellar Negro tafelblad (gepolijst)

€ 431,00
Levertijd: 3 - 6 weken

Vragen? of direct bekijken in onze showroom

Deskundig advies
Showroom in Maasbree (Limburg)
Betaling bij chauffeur pin/contant mogelijk
U bepaalt: 100% maatwerk

Productinformatie

Plus- en minpunten

Gepolijste afwerking beschikbaar
Tafelblad met Silestone N-Boost behandeling
Maatwerk tot 3200 x 1500 mm mogelijk
Kleurpatroon loopt naadloos door in randen
Vlek- en zuurbestendig
Schokbestendig en krasvrij
Slijtvast en onderhoudsvriendelijk
Maatvast
Niet geschikt voor buitengebruik
Gevoelig voor UV, hitte en bijtende middelen

Productbeschrijving

Dankzij de decoratie van talloze kleine steentjes en kristallen ontstaat er een opvallend lichtspel in dit Silestone Stellar Negro tafelblad. Samen met de gitzwarte achtergrond wordt er een stijlvol tafelblad gecreëerd dat uitstekend aansluit op de nieuwste woontrends. Het tafelblad is bovendien onderhoudsvrij en wordt standaard afgewerkt met een gepolijst (glanzend) oppervlak.

Het Silestone Stellar Negro tafelblad valt onder de Stellar collectie. Deze productreeks valt op door de hoge mate waarin basiskleuren gecombineerd worden met weerspiegelende steentjes en kristallen die zorgvuldig ingelegd zijn. Het tafelblad is beschikbaar met een gepolijste afwerking. Bepaal zelf de bladdikte, vorm en de gewenste afmetingen van het tafelblad.

Wat is Silestone?
Silestone is een kwartscomposiet dat voor 94% bestaat uit zorgvuldig geselecteerde natuurlijke kwartsgranulaten. Het geheel wordt gemixt met harsen en kleurpigmenten, die middels een geavanceerde productiemethode worden samengeperst en verhit tot een uiterst hard, homogeen en niet-poreus materiaal. Silestone is beschikbaar in diktes van 12, 20 en 30 mm tot een oppervlak van 3000 x 1400 mm. Aangezien het materiaal bestand is tegen alledaagse vlekkenmakers is er geen periodiek onderhoud vereist. Voor dagelijks onderhoud volstaat een eenvoudige vaatdoek of microvezeldoek met neutraal kleurloos en residuvrij schoonmaakmiddel.

Dit Stellar Negro tafelblad heeft een Silestone N-boost behandeling gekregen: Een innovatie waarbij het tafelblad nog duurzamer gemaakt is met behulp van een diepere en intensere kleurtoon, verbeterde glans en geoptimaliseerde weerstand tegen vlekken.

Randafwerking
Onze tafelbladen worden afgewerkt met een facet rand. Dit wordt ook het 'afschuinen' van de randen genoemd. Door de facet rand ziet het tafelblad er mooi afgewerkt uit. Tevens zijn deze randen minder schadegevoelig. Maatwerk van het tafelblad is mogelijk!

Vragen of op zoek naar meer informatie?
Schroom niet en neem contact met ons op! Of bezoek onze showroom in Maasbree (Limburg), waar u onze Silestone Collectie kunt komen bekijken, aanraken en vergelijken

Specificaties

Meer informatie
Garantie25 jaar (na registratie)
Materiaal tafelbladSilestone®
Silestone collectieStellar
Textuur tafelbladGepolijst
Gewicht Silestone
Dikte 12mm30 kg/m²
Dikte 20mm50 kg/m²
Dikte 30mm75 kg/m²
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Silestone Stellar Negro tafelblad (gepolijst)
Uw waardering

Persoonlijk advies in onze showroom

Laat je adviseren door een specialist
Zelf samenstellen naar uw stijl
Neem een kijkje in de werkplaats
Productpagina_showroom_footer